Pikante vegetarische albondigas met aioli en mini kroketjes
15 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de airfryer voor op 180 °C. Bak de aardappelkroketjes in 9 minuten goudbruin en gaar. Schud ze tussentijds eenmaal om.
- Verhit intussen in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui en de knoflook 2 minuten. Schep het paprikapoeder erdoor.
- Schenk de inhoud van de blikken tomatenblokjes in de pan en breng tegen de kook. Voeg ook de vegetarische balletjes toe en laat nog 8 minuten zonder deksel op matig vuur sudderen.
- Breng de tomatensaus op smaak met zout en peper. Bestrooi de balletjes met de peterselie en serveer met de kroketjes en de aioli.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 750 kcal
- 47 g vet waarvan 6 g verzadigd
- 53 g koolhydraten
- 21 g eiwit
- 14 g vezels
- 3,0 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen